Digital Markedsføring

Vi kommuniserer dine styrker gjennom ny og effektiv teknologi. Via digitale kanaler kan du nå titusenvis av nye potensielle kunder på et blunk, og da gjelder det å treffe riktig målgruppe.

Søkemotoroptimalisering

Gjennom relevante organiske søk i Google treffer vi kjøpsklare kunder som søker etter dine produkter og tjenester i nåtid. Gjennom langsiktige strategier på utvalgte søkeord og søkefraser genererer vi kvalitetsleads fra optimaliserte landingssider. Alt er målbart. Vårt team kan vise til svært gode resultater gjennom de siste årene og har flere referanser innen SEO. 

Google Ads

Google Ads er et perfekt supplement til den mer langsiktige tankegangen i SEO. Her annnonserer vi i Googles eget univers og treffer de kundegruppene og målgruppene vi selv velger ut ut ifra hva som er relevant for ditt produkt og tjenester. 

Google profil

Vi hjelper din bedrift med å vise seg fra sin beste side når noen søker etter dere i Norges største markedskanal – Google!  Med bare et klikk får man høyoppløselige bilder, åpningstider, veibeskrivelse og nærmere informasjon om bedriften.

Sosiale medier

Vi skaper engasjement i verdens største sosiale nettverk – Facebook! Med gode historier gir vi folk muligheten til å bli kjent med ressursene og menneskene som er med på å gjøre bedriften din til det den er i dag. Suksesshistorier bør frem i lyset – og dette kan gjøres i lokalmiljø eller over hele landet på 1-2-3. 

Nyhetsbrev

Med nyhetsbrev treffer du mennesker som selv ønsker nyheter, informasjon og tilbud fra deg og de har selv meldt seg på dette. I tillegg til design vil vi også tilby rådgivning for å få mest mulig ut av hvert nyhetsbrev.